MaçSkor Maç Skorları Canlı Maçizle

Spor Hakkında Herseyi Bulabileceginiz Guzel bir yer

Yıldızlar dönüyor

Posted by xpass Eylül 23, 2008

Yıldızlar dönüyor

Cim-Bom’un adeta belini büken sakatlık kabusu yavaş yavaş bitiyor.

Haftalardır takımdan uzak kalan Sabri ve Hakan Balta dün yapılan antrenmanda ilk kez takımla çalışırken, Arda ve Mehmet Topal’ın da yarından itibaren Cevat Güler eşliğinde özel bir programla hazırlanacakları öğrenildi.
Kocaelispor deplasmanında alınan farklı galibiyetin üzerine gelen bu iyi haberle, teknik heyetin yüzü de gülmeye başladı.
Özellikle Sabri’nin dönmesiyle sıkıntı yaşanan sağ kanadın rahatlayacağı, Arda’nın dönüşüyle de forma savaşının bir hayli kızışacağı belirtildi. Sakatlıkları süren Uğur, Linderoth, Barış, Serkan Çalık ve Ümit Karan’ın tedavilerine devam edildi.
Kocaelispor engelini kayıpsız geçerek zirve takibini sürdüren Galatasaray hafta sonu oynayacağı Konyaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik Direktör Michael Skibbe yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen çalışmada, Kocaeli maçında 11’de forma giyenlere koşudan sonra sağlık merkezinde terapi seansı uygulandı. Diğer oyuncular ise teknik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Bugünü izinli geçirecek olan Cim-Bom hazırlıklarına yarın devam edecek.

Yorum bırakın